KURUMSAL

MONTERA, özellikle ağartma toprakları üretiminde uzmanlaşmış bir Türk şirketidir. MONTERA’nın üretim tesisi Ankara'da, merkez ofisi İstanbul’dadır.

90'lı yılların başında, deneyimli jeologlar ve maden uzmanları ekibi, Ağartma Toprağı ve Bentonit endüstrisine kendi madenlerinden yüksek kaliteli hammadde sunmak için bir şirket kurdular. Yıllarca sektörde kaldıktan ve en önemli Bentonit rezervlerinden bazılarına sahip olduktan sonra, bir Ağartma Toprağı imalatı uzmanı ekiple güçlerini birleştirmeye karar verdiler ve MONTERA'yı yarattılar.

MONTERA'nın kurucuları, Ağartma Toprağı endüstrisinde 27 yılı aşkın bir deneyime sahiptir.

Yemeklik yağ ağartma işleminde inovasyonda öncü olmuş ve şu anda bazı patentleri isimleri altında tutmuştur.

Üretime başladıktan sonraki 3 yıl sonunda Ağartma Toprağı tedarikçileri arasında Türkiye pazarının lider firmalarından biri oldu. MONTERA, Türk yemeklik yağ rafinasyonu şirketleri arasında kalitesi ve hizmeti ile tanındı, Turkiyedeki müsterilerinden aldığı olumlu geri dönus / memnuniyetlerden güç alarak satis ağını diğer ülkelere genişletmeye karar verdi. Su anda 12'den fazla ülkeye ihracat yapıyor ve 16'dan fazla ülkede de acentalık / distribütörlük görüşmeleri yapıyor. MONTERA uluslararasi birçok yemeklik yağ rafinasyonu şirketi tarafından yerinde servis ve problem çözme uzmanlığı konusunda bilinmekte ve takdir edilmektedir.

MONTERA, yeni bir Araştırma ve Geliştirme Merkezi için yatırım yapmaktadır. Bu ARGE Merkezi sayesinde Yemeklik Yağ Endüstrisine birinci sınıf hizmet sunabilecek ve ürünlerini müşterilerinin istekleri / gereksinimlerine gore geliştirebilecektir.

MONTERA’nın vizyonu; yenilikçi, güvenilir ve teknik olarak gelişmiş kaliteli ürünler sunmaktır.